Τα αξιόπιστα, εύχρηστα, εύκολα στην εγκατάσταση προϊόντα της Solplanet μπορούν να κάνουν τα πάντα

Η Solplanet προβλέπει ότι το μέλλον των σπιτιών και των επιχειρήσεων σε όλο τον κόσμο ανήκει στον ήλιο. Οι βραβευμένοι, υψηλής ποιότητας αντιστροφείς μας είναι εύχρηστοι και απλοί στην τοποθέτηση, κάτι που τους καθιστά την τέλεια επιλογή για όποιον θέλει να αξιοποιήσει εύκολα την δύναμη του ήλιου.

Για να ανταποκριθεί σε κάθε ανάγκη των φωτοβολταϊκών, η Solplanet προσφέρει μια ευρεία γκάμα πρωτοποριακών ηλιακών αντιστροφέων, όπως: μονοφασικούς αντιστροφείς, τριφασικούς αντιστροφείς, συσκευές παρακολούθησης/ καταγραφής και φορτιστές ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Όλα τα προϊόντα μας υποστηρίζονται από κορυφαίες στον κλάδο εγγυήσεις, ώστε να είστε σίγουροι ότι η επένδυσή σας στο νέο σας φωτοβολταϊκό σύστημα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας είναι αποδοτική και με μεγάλη διάρκεια ζωής.

Ο υβριδικός αντιστροφέας της Solplabnet ASW 3-5K-H-S κέρδισε το βραβείο Red Dot για την Ποιότητα Σχεδιασμού Προϊόντος

Σύμφωνα με τα βραβεία Red Dot οι αντιστροφείς μας είναι ένας τέλειος συνδυασμός βιώσιμης παραγωγής ενέργειας και καινοτομίας για την αποτελεσματική μετατροπή της ηλιακής ενέργειας σε ωφέλιμο ηλεκτρισμό, σχεδιασμένοι για να προσφέρουν υψηλή αποδοτικότητα, μειώνοντας έτσι την κατανάλωση ενέργειας και ελαχιστοποιώντας το περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Οι αντιστροφείς μας είναι αξιόπιστοι, αποδοτικοί και εύχρηστοι, και βρίσκουν πληθώρα εφαρμογών. Οι υβριδικοί αντιστροφείς ASW 3-5K-H-S αποτελούν εξαιρετική επιλογή για ιδιώτες και επιχειρήσεις που θέλουν να περιορίσουν το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα και να κάνουν οικονομία στους λογαριασμούς του ρευματος.

Εγκατάσταση στη στιγμή

Οι ισχυροί ηλιακοί αντιστροφείς μας είναι τόσο εύκολοι στην εγκατάσταση, που μπορείτε να την κάνετε με κλειστά μάτια. Μόλις τοποθετηθούν οι ακροδέκτες των καλωδίων και η επιτοίχια βάση ασφαλιστεί σε κάθετη θέση, τα υπόλοιπα είναι απίστευτα απλά.

Ο Γκλεν Μόρις του εργαστηρίου Smart Energy Lab στην Αυστραλία αγαπά τις δυνατές προκλήσεις και θέλησε να δείξει σε οπαδούς της ηλιακής ενέργειας παντού στον κόσμο πως, όταν λέμε ότι μπορεί να τοποθετηθεί με κλειστά μάτια, το εννοούμε. Δείτε τον Γκλεν να το αποδεικνύει.

Δεν υπάρχει αντιστροφέας σαν τον ASW 3-6K-S-G2

ASW 3-6K-S-G2 Ο δημοφιλέστερος οικιακός αντιστροφέας μας

Οι μονοφασικοί αντιστροφείς της Solplanet της σειράς ASW 3-6K-S-G2, είναι σχεδιασμένοι να συνεργάζονται με φωτοβολταϊκά πλαίσια τελευταίας γενιάς και είναι διακριτικοί και αθόρυβοι, ώστε να μην ενοχλούν την αισθητική σας ή να ταράζουν την γαλήνη σας. Έχουν συνεκτική κατασκευή και μπορούν να τοποθετηθούν στον τοίχο, κάτι που τους καθιστά εύκολους στην εγκατάσταση. Διαθέτουν επίσης πιστοποίηση IP66, που σημαίνει ότι είναι ανθεκτικοί στο νερό και τη σκόνη, ώστε να μπορείτε να είστε σίγουροι πως θα αποδίδουν καλά κάτω από όλες τις καιρικές συνθήκες.

Κατάλογος Προϊόντων

Όλες οι πληροφορίες που χρειάζεστε για τα προϊόντα της Solplanet σε ένα μέρος

Για εγκαταστάτες

Γρήγορη πρόσβαση στο πεδίο εγκαταστάτη για τα πάντα, από οδηγούς εγκατάστασης έως υποθέσεις εγγύησης

Για εμάς

Εχουμε δυνατή ιστορία και δεσμευόμαστε να φέρουμε την ηλιακή ενέργεια σε όλους