Χρειάζεστε βοήθεια;

Η υπόθεση της ηλιακής ενέργειας μόλις έγινε ευκολότερη με την Solplanet

Όλη η υποστήριξη που θα χρειαστείτε για τα Solplanet προϊόντα σας

Εύκολα στην εγκατάσταση, αξιόπιστα, εύχρηστα και ισχυρά

Στη Solplanet, ο στόχος μας είναι να κάνουμε την ηλιακή ενέργεια προσιτή σε όλους, και αυτό σημαίνει ότι τα προϊόντα μας πρέπει να είναι απλά και εύχρηστα. Για αυτό και κάθε είδος το σχεδιάζουμε έτσι ώστε να είναι εύκολο στην εγκατάσταση, αξιόπιστο και φιλικό προς στο χρήστη. 

Δεν σταματάμε εδώ. Εργαζόμαστε διαρκώς για να κάνουμε τα προϊόντα μας, τις εφαρμογές παρακολούθησης και τα δίκτυα εξυπηρέτησης πελατών ταχύτερα και πιο εύχρηστα, ενώ παράλληλα διατηρούμε την κορυφαία απόδοση και αξιοπιστία που περιμένετε στα προϊόντα της Solplanet. 

Αρχείο βίντεο

Αρχείο λήψεων

App Store

Συνδέστε και παρακολουθήστε αντιστροφείς χρησιμοποιώντας τις εφαρμογές για έξυπνες συσκευές.  Κατεβάστε τις από το app store της επιλογής σας.

Google Play

Συνδέστε και παρακολουθήστε αντιστροφείς χρησιμοποιώντας τις εφαρμογές για έξυπνες συσκευές.  Κατεβάστε τις από το app store της επιλογής σας.

Web Cloud

Παρακολουθήστε τους αντιστροφείς χρησιμοποιώντας το web cloud. Διατίθεται απευθείας από εδώ.

Οι κορυφαίες εγγυήσεις των προϊόντων ηλιακής ενέργειας της Solplanet

Πληροφορίες εγγύησης

Προσφέρουμε σταθερή εγγύηση για έως και 6 χρόνια πέραν της νόμιμης εγγύησης που προσφέρεται από τον έμπορο χονδρικής ή λιανικής. Παρόλα αυτά, επειδή η Solplanet είναι διεθνής εταιρεία, οι εγγυήσεις αναμένεται να διαφέρουν ανά περιοχή.  

Κατάσταση εγγύησης

Χρειάζεται να ελέγξετε την κατάσταση της εγγύησής σας; Κανένα πρόβλημα. Κάντε κλικ στο παρακάτω πεδίο για να μεταφερθείτε στη σελίδα ελέγχου εγγυήσεων, όπου θα μπορέσετε να βρείτε πληροφορίες για το προϊόν σας με τον σειριακό αριθμό του. 

Επέκταση εγγύησης

Θέλετε να επεκτείνετε την εγγύησή σας; Κάντε κλικ στο παρακάτω πεδίο και συνδεθείτε, ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό. Εφόσον δημιουργήσετε λογαριασμό, θα μπορείτε να αγοράσετε επέκταση εγγύησης προσαρμοσμένη στο κόστος και τη διάρκεια που σας ταιριάζει.

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ

Χρειάζεται να αναφέρετε κάποιο πρόβλημα;

Τα προϊόντα Solplanet είναι σχεδιασμένα και κατασκευασμένα έτσι ώστε να είναι αξιόπιστα και ανθεκτικά στο χρόνο. Εάν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με το προϊόν σας, κάντε κλικ πάνω σε ένα από τα παρακάτω πεδία για να λάβετε υποστήριξη. 

Χρησιμοποιήστε το πρώτο πεδίο για να επιλέξετε την τοποθεσία σας και να επικοινωνήσετε με την τοπική ομάδα εξυπηρέτησης Solplanet, ή κάντε κλικ στο δεύτερο πεδίο για να υποβάλλετε κάποια αίτηση αντικατάστασης στην μητρική μας εταιρεία, την AISWEI.

Επικοινωνήστε απευθείας μαζί μας 

H Solplanet είναι μόνο ένα τηλεφώνημα ή ένα κλικ μακριά

Ο ήλιος δεν κοιμάται πραγματικά ποτέ, ούτε κι εμείς. Αν έχετε κάποιο επείγον πρόβλημα ή επίμονο θέμα με το οποίο χρειάζεστε βοήθεια, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα Solplanet της περιοχής σας για γρήγορη υποστήριξη.