ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Μπορείτε να βασιστείτε στον ήλιο και την Solplanet

Στη Solplanet, μας οδηγεί μια απλή ιδέα: ηλιακή ενέργεια για όλους. Εργαζόμαστε ακούραστα κάθε μέρα για να δημιουργήσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία για τους διανομείς, τους εγκαταστάτες και τους τελικούς χρήστες, και σχεδιάζουμε προϊόντα που είναι εύκολα στην εγκατάσταση, αξιόπιστα και εξαιρετικά φιλικά προς το χρήστη.

Κατασκευάζουμε μονοφασικούς, τριφασικούς και υβριδικούς αντιστροφείς, εύκολες λύσεις παρακολούθησης και έξυπνους φορτιστές ηλεκτρικών αυτοκινήτων με τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα ποιότητας. Τα εργοστάσια παραγωγής μας και τα τμήματα έρευνας και ανάπτυξης αναπτύσσονται και γίνονται διαρκώς όλο και πιο καινοτόμα, και για αυτό η Solplanet είναι πάντα έτοιμη να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων κάθε μεγέθους.

Η Solplanet προέρχεται από την AISWEI, η οποία από το 2007 κατασκευάζει αντιστροφείς για διάσημα ονόματα του χώρου, όπως η SMA και η Zeversolar. Σήμερα, η AISWEI είναι μια ανεξάρτητη εταιρεία έρευνας, ανάπτυξης και κατασκευής, με ιδιαίτερα ισχυρή θέση στην βιομηχανία της ηλιακής ενέργειας.

Το μέλλον μας είναι ηλιακή ενέργεια για όλους

Ο ήλιος αποτελεί μια είναι καθαρή, ανανεώσιμη πηγή ενέργειας, η οποία είναι προσιτή σε όλους. Στη Solplanet πιστεύουμε ότι η ενέργεια του ήλιου ανήκει σε όλους μας, και έτσι παράγουμε ηλιακούς αντιστροφείς, καθώς και άλλα σχετικά προϊόντα, σχεδιασμένα να διευκολύνουν και να προάγουν την παραγωγή ηλιακής ενέργειας. Όλα τα προϊόντα μας είναι απλά στην εγκατάσταση που γίνεται με βασικά εργαλεία, είναι σχεδιασμένα να καταλαμβάνουν τον ελάχιστο δυνατό χώρο, και έχουν ποικιλία σε μεγέθη για να καλύψουν τις ανάγκες οικιακών, εμπορικών και βιομηχανικών εφαρμογών. Με το βλέμα σας στραμμένο στον ήλιο και τη Solplanet δε θα δείτε ποτέ σκιές.

Παρουσίαση της εταιρείας Solplanet

Η Solplanet κάνει την ηλιακή ενέργεια εύκολη υπόθεση

Τα προϊόντα της Solplanet είναι απλά στην εγκατάσταση με τη χρήση μόνο βασικών εργαλείων. Διαθέτουν μεγάλη αξιοπιστία, ευκολία στη χρήση και κομψό σχεδιασμό. Εργαζόμαστε διαρκώς με στόχο να κάνουμε τα προϊόντα και τις εφαρμογές μας ταχύτερα και ευκολότερα στην εγκατάσταση, ακόμα πιο αξιόπιστα, ανθεκτικότερα, και όσο το δυνατόν πιο αυτοματοποιημένα και εύχρηστα. Στη Solplanet, προσπαθούμε να κρατάμε τα πράγματα απλά και ηλιόλουστα.

Ηλιακά προϊόντα

Καινοτόμα προϊόντα ηλιακής ενέργειας που είναι εύκολα στην τοποθέτηση, αξιόπιστα και εύχρηστα

Κατάλογος προϊόντων

Όλες οι πληροφορίες που χρειάζεστε για τα προϊόντα της Solplanet σε ένα σημείο

Για εγκαταστάτες

Γρήγορη πρόσβαση στο πεδίο εγκαταστάτη για τα πάντα, από οδηγούς εγκατάστασης έως υποθέσεις εγγύησης