2024-07-16

Solplanet ile Projeden Kuruluma Güneş Enerjisi Santralleri

Solplanet Türkiye olarak proje aşamasından kurulum aşamasına kadar invertör seçimi ve referans kurulumlarımız üzerinden Solplanet çözümlerini sunduk.

Solarbaba Türkiye’nin Facebook, LinkedIn ve YouTube hesapları üzerinden canlı yayınlanan webinarımızı YouTube üzerinden tekrar izleyebilir, endüstriyel ve ev tipi güneş enerjisi santralleri uygulamaları hakkında sorularınızı sales.tr@solplanet.net adresinden bizlere sorabilirsiniz!

Webinar Konuları:

1. 
Solplanet Türkiye Tanıtımı
2. Endüstriyel Kurulumlarda Solplanet Çözümleri
3. Mesken Tipi Kurulumlarda Solplanet Çözümleri
4. Soru-Cevap

Tek fazlı ve üç fazlı evsel-endüstriyel invertör çözümlerimiz, Solplanet hibrit invertörler, EV Elektrikli araç şarj cihazı uygulamaları ve daha fazlası için ürün katalogumuzu indirmeyi unutmayın.

Canlı Yayın Linki: https://www.youtube.com/live/u6RaJjyHE2s?si=JTyti8LCJV-Kq7uv

Solplanet Hakkında

AISWEI’nin yurt dışı markası olan Solplanet, 2009 yılından bu yana başarılı bir şekilde yüksek kaliteli ve güvenilir ürünler üretmektedir. Bugün AISWEI, temiz enerjiye odaklanan, fotovoltaik ve hibrit invertör ürünleri, EV şarj cihazları ve akıllı enerji yönetim sistemlerinden oluşan geniş bir portföy sunan lider bir Ar-Ge ve üretim şirketidir. Genel merkezi Şanghay’da bulunan, üç Ar-Ge merkezi, bir üretim merkezi ve Asya, Avrupa, Güney Amerika, Afrika ve Okyanusya’daki ofisleri bulunan AISWEI ve Solplanet, temiz enerji dünyasında uluslararası iş ağlarına sahiptir.

Basit bir fikirden yola çıkıyoruz: Herkes için güneş enerjisi. Kaliteye, güvenilirliğe ve kullanıcı dostu ürünlere odaklanarak distribütörlerimizden kurulumcularımıza ve son kullanıcılarımıza kadar mümkün olan en iyi deneyimi yaratmaya çalışıyoruz. Solplanet herkese temiz enerjili bir gelecek sağlamaya kararlı bir şekilde yoluna devam ediyor.