SOL AIRPOWER Serisi

Modern Isı Pompası Teknolojisi

SOL AIRPOWER Serisi

Modern ısıtma teknolojisi

Yenilikçi ve ekolojik bir çözüm: Isı Pompaları. Isı pompası, soğutucu akışkanın, ısının çevreden binanın iç kısmına taşınmasını içeren fiziksel özelliklerini kullanır.

SOL AIRPOWER serisinin Solplanet ısı pompaları oldukça estetik ve verimli ısıtma ve soğutma cihazlarıdır. Mevcut modellerin geniş yelpazesi sayesinde, belirli bir bina tipi için uygun pompa gücünü en iyi şekilde seçebilirsiniz. Bunlar hem yeni enerji tasarruflu binalar hem de modernize edilmiş ve düşük sıcaklıkta ısıtmaya uyarlanmış binalar olabilir.

Temel Avantajları

Akıllı buz çözme özelliği

Modern R32 soğutucu

Yüksek kaliteli enerji sınıfı

Panasonic EVI
kompresör

Zarif ve yenilikçi tasarım

Uzaktan kontrol edilebilir

Temel özellikler

Tüm hava koşullarında yüksek performans

SOL AIRPOWER ısı pompasına sahip son teknoloji ürünü sistemimizle benzersiz verimliliği keşfedin. En yüksek performans için ilave soğutucu enjeksiyonu ile bu teknoloji, -30°C’ye kadar düşük sıcaklıklarda çalışmayı mümkün kılarak, ısı pompası verimliliğinde %30 oranında artış sağlar. Bu yenilikçi tasarım, optimum işlevsellik sağlayarak ısı pompasını çeşitli ısıtma ve soğutma ihtiyaçları için güvenilir ve verimli bir çözüm haline getiriyor ve konforunuz için performans ve uyarlanabilirlik açısından yeni bir standart belirliyor.

Çok yönlü ve verimli

Maksimum 60°C besleme suyu sıcaklığına ulaşma kapasitesi, yüksek COP değerleri ve Wi-Fi modülü aracılığıyla kullanışlı uzaktan kontrolüyle SOL AIRPOWER ısı pompası çok yönlü ve verimli çözümler sunar. Akıllı buz çözme özelliği işlevselliğini artırarak onu ısıtma ve soğutma gereksinimleriniz için kapsamlı bir seçim haline getirir. Bu sistem, çeşitli çevre ve konfor ihtiyaçları için güvenilir ve modern bir çözüm sunarak uyarlanabilirlik ve optimum performans sağlar.


Güvenli ve güvenilir

SOL AIRPOWER ısı pompası, uluslararası kalite standartlarından prestijli TÜV sertifikasına sahiptir ve son teknoloji DC kaçak akım algılama özelliğini içerir. Mükemmelliğe kendini adamış olan bu şarj sistemi, her düzeyde güvenlik, güvenilirlik ve performans sağlar. Gelişmiş güvenlik özellikleri, ekstra bir koruma katmanı ekleyerek ısı pompası için güvenli ve verimli bir çözüm sunma, kalite ve yenilikte yeni bir standart belirleme konusundaki kararlılığımızı vurguluyor.

Isı pompası sistemlerimizi uzaktan kontrol edin

Uzaktan kumanda sistemi sayesinde SOL AIRPOWER’ınızın çalışmasını telefonunuzdan, bilgisayarınızdan ve hatta TV’nizden (eğer internet tarayıcısı varsa) kontrol edebilirsiniz.

Uygulamayı QR kod üzerinden indirebilirsiniz.

Benzer ürünler

Ürün katalogu

Isı pompaları