Βάλτε τον ήλιο στη ζωή σας

Ανώτερης ποιότητας και αξιόπιστοι ηλιακοί αντιστροφείς, μπαταρίες, φορτιστές ηλιακής ενέργειας

Προϊόντα εύκολα στην εγκατάσταση, αξιόπιστα και εύχρηστα

Η αποστολή μας είναι να φέρουμε την ηλιακή ενέργεια σε όλους – παρέχοντας την καλύτερη δυνατή εμπειρία για τους διανομείς μας, τους εγκαταστάτες και τους τελικούς χρήστες

Εύκολοι στην εγκατάσταση

Αξιόπιστοι

Εύχρηστοι

Γρήγορη εγκατάσταση με απλά εργαλεία

Πιστοποίηση ΙΡ για εξωτερικούς χώρους

Υποστήριξη έως και 150% του λόγου DC/AC

Βραβευμένοι και με πολύ μικρό βάρος

Εξαιρετικά αθόρυβοι, με λιγότερο από 15dB

Αστραπιαία εκκίνηση λειτουργίας

H Solplanet προσφέρει μια τεράστια ποικιλία από ποιοτικά, κορυφαία στον κλάδο προϊόντα ηλιακής ενέργειας, στα οποία μπορείτε να βασιστείτε για να δώσετε ενέργεια στη ζωή σας. Τα βραβευμένα μας προϊόντα – υβριδικοί αντιστροφείς, μονοφασικοί αντιστροφείς, τριφασικοί αντιστροφείς, φορτιστές ηλεκτρικών αυτοκινήτων, και λύσεις σύνδεσης και παρακολούθησης – μπορούν να σας βοηθήσουν να δαμάσετε τη δύναμη του ήλιου.

Λύσεις ενεργειακής αποθήκευσης

Περιηγηθείτε στη συλλογή μας από υβριδικούς αντιστροφείς και επιλογές αποθήκευσης ενέργειας για φωτοβολταϊκά συστήματα μικρής ή μεγάλης κλίμακας. Διαλέξτε αυτό που σας ταιριάζει και επισκεφθείτε τη σελίδα με τα προϊόντα μας για περισσότερες λεπτομέρειες καθώς και τον πλήρη κατάλογο προϊόντων.

Μονοφασικοί αντιστροφείς

Εξερευνήστε την μεγάλη μας ποικιλία από μονοφασικούς αντιστροφείς, ειδικά σχεδιασμένους για οικιακές εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκών. Κάντε κλικ σε  αυτόν που σας ενδιαφέρει για να μάθετε περισσότερα και κατεβάστε τον πλήρη κατάλογο προϊόντων. 

Φορτιστής ηλεκτρικού αυτοκινήτου

Υποστηρίξτε την αλλαγή σας σε ηλεκτρικό όχημα με μια έξυπνη λύση φορτιστή ηλεκτρικού αυτοκινήτου της Solplanet. Έχουμε τους σταθμούς φόρτισης που χρειάζεστε ώστε να συνεχίσετε να οδηγείτε προς ένα πράσινο μέλλον. 

Σύνδεση και παρακολούθηση

Οι εύχρηστες λύσεις σύνδεσης και παρακολούθησης που προσφέρουμε, θα σας επιτρέψουν να συντονίσετε την συνολική απόδοση του φωτοβολταϊκού σας συστήματος, να παρακολουθήσετε και να διαχειριστέιτε τεχνικά σφάλματα, καθώς και να βλέπετε την παραγωγή ενέργειας.

Εφαρμογή παρακολούθησης  Solplanet

Πιστεύουμε ότι η παρακολούθηση των φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων είναι απαραίτητη για την απρόσκοπτη πρόσβαση στην βιώσιμη ηλιακή ενέργεια. Άριστη παρακολούθηση φωτοβολταϊκής εγκατάστασης σημαίνει η ηλιακή ενέργεια να μπορεί να διαχειρίζεται εύκολα από τον καθένα, χωρίς απαραίτητη εξειδίκευση, κατευθείαν από μια φορητή ή μη-φορητή συσκευή.

Το σύστημα παρακολούθησης παραγωγής και κατανάλωσης ενέργειας των συστημάτων που προσφέρουμε, είναι διαθέσιμο μέσω εφαρμογής για κινητά IOS και android, αλλά και μέσω της διαδικτυακής μας πύλης.